dinsdag 7 juli 2015

Free the nipple!

Tepels. Ze zijn er in vele soorten en maten, maar vrouw of man: iedereen heeft ze.

Mannen. Waarom hebben die eigenlijk tepels vraag je? Als we nog heel erg klein zijn in de baarmoeder zijn mannelijke en vrouwelijke embryo's nog gelijk gevormd. Pas na negen weken ontwikkelt het embryo verder als jongetje of meisje, maar dan zijn de tepels al gevormd. Bij de man zitten ze er dus meer als 'versiering', of natuurlijk als extra stimulans tijdens de seks (en dat kan heel leuk zijn!).

Het is vast wel bekend dat een beetje in de tepel knijpen als heel opwindend en lekker wordt ervaren door je partner of natuurlijk jijzelf. Sommige vrouwen zijn zelfs zo gevoelig dat zij zouden kunnen klaarkomen van tepelspel alleen (maar die zijn er niet veel). De gevoeligheid van de tepels heeft niets te maken met de grootte van de borsten, dus het is niet zo dat een vrouw met kleine borstjes meer voelt dan een vrouw met een grote boezem.

Maar dat tepelspel tijdens de seks, hoe doen we dat nou? Allereerst kunnen we onze partner gewoon laten weten dat we het lekker vinden. Vaak vindt je partner het extreem opwindend om je met je tepels te zien spelen en zal het automatisch ook willen doen voor je, om je extra genot te kunnen geven. Als vrouw kun je ook extra aandacht vestigen op je tepels door speciale lingerie te dragen, zoals een jurkje met een peek-a-boo effect of een kwartcup BH.De tepel zijn het gevoeligst als ze hard zijn. Jammer genoeg duurt dit niet erg lang, of lukt het alleen als je ze voortdurend blijft stimuleren. Als je je tepelgevoeligheid graag wat wilt opschroeven, kun je gebruik maken van tepelpompjes. Deze gebruik je in combinatie met ringetjes, die je op het pompje schuift. Je zet het pompje op te tepels en pompt ze op. Dan schuif je het ringetje over je tepels heen en je hebt de hele vrijpartij harde en gevoelige tepels.


Maar als je nu eens wat verder wil gaan? Dan kun je eens kijken of een setje tepelklemmetjes iets voor je is. Die zijn er in heel veel verschillende varianten. Je kunt beginnen met een setje met verstelbare klemmetjes bijvoorbeeld. Die kun je regelen, zodat ze nooit te hard knijpen. En zo zijn er ook met kettinkjes, met juweeltjes of veren aan en in allerlei kleuren.
Bevalt het en wil je meer, dan kun je ook kiezen voor varianten zonder regelbare druk, met magneetclips of met vibratie.

 


Veel vrouwen en mannen vinden het ook gewoon lekker als er aan hun tepels gezogen wordt. Dat kun je natuurlijk zelf doen, maar dat is niet bij alle standjes even handig. Dan kun je gebruik maken van tepelzuigertjes of van cupping. Daarbij heb je een constant gevoel van zuigen aan je tepels en dat is natuurlijk erg opwindend!Voor nog meer opwinding of rollenspel kun je ook tepelklemmetjes krijgen met bijvoorbeeld een cockring of halsband eraan. Zodra je dan beweegt voel je de klemmetjes ook bewegen en heb je de hele vrijpartij een intense tepelstimulatie.


Een blog die boven de gordel is gebleven, maar die jullie hopelijk weer heeft geïnspireerd om tot nieuwe hoogtepunten te komen! ;)

-xxx-

Lily

PS: en zoals jullie gewend zijn: alles wat je hierboven hebt gezien is te koop bij de winkels van erols.nl!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten