vrijdag 24 juli 2015

Klein, maar krachtig!

Ik wil jullie graag eens laten kennis maken met een paar spannende, nieuwe toys van JimmyJane.
Jimmyjane is een merk wat echt staat voor luxe en compacte, maar zeer krachtige vibrators.

De Form 2 is een sextoy die in de verste verte niet meer aan een penis doet denken. Je kunt er een konijntje in zien, of een tand, maar onderschat hem niet! In de twee topjes zitten hele krachtige motortjes die je tot het einde in hun greep houden.

 

Je kunt de twee topjes op je schaamlippen gebruiken of natuurlijk je clitoris. Met de vijf verschillende snelheden en de vier verschillende pulseerstanden kun je meer dan genoeg variĆ«ren. Maar een heel leuk trucje wat veel mensen niet weten, is dat je de Form 2 ook onder water kunt gebruiken. Als je de topjes onder water houdt, komt het water 'tot leven' en werkt dat mee om je een orgasme te geven, ook als de vibrator je niet raakt! De nieuwe uitbreiding op de Form 2 is de Form 2 Luxury Edition, uitgevoerd in zwart siliconen en een 24 karaat gouden afwerking. Deze Form is zelfs nog krachtiger!

De nieuwste toevoeging is de Form 5, die door beide partners kan worden gebruikt. Als je deze Form bekijkt, zie je een dopje in het midden en twee flinterdunne, siliconen lipjes aan de zijkant. Het motortje zit in het midden en laat de twee lipjes meetrillen voor een ongekend gevoel. Je kunt als vrouw bijvoorbeeld het midden op je clitoris zetten en de lipjes jouw schaamlippen laten verwennen, of je laat alleen de lipjes het werk doen... Als je je man eens iets wilt laten beleven, gebruik dan een beetje glijmiddel en leg zijn penis tussen de lipjes en strijk op en neer. Of zet de trillende lipjes op zijn ballen, terwijl jij hem verwent...
De mogelijkheden zijn enorm! 

Ben je niet zo van de vibrators en ken jij je lijf beter dan ieder ander? Dan is de JimmyJane Hello Touch X misschien wel iets voor jou. Het is een heel bijzondere vibrator, omdat het een armbandje is met twee verschillende vingertopvibrators. De ene is met vibratie en de ander met elektrostimulatie. De sterkte van de stimulatie regel je via het armbandje. Ik hoor het je denken: "elektro? Nee, dat nooit!" Maar het is een hele aparte ervaring, die niet met vibratie te vergelijken is. Het voelt een beetje als een hartslag die door het hele gebied gaat en die je helemaal verwent. Je kunt het ook voelen als een beetje prikkelend of pulserend, maar bijzonder is het in ieder geval! Ook deze kun je natuurlijk bij beide partners gebruiken en het mooie is dat je gewoon twee handen vrij hebt om te doen wat jij lekker vindt!

Alle vibrators van JimmyJane zijn gemaakt van bodysafe siliconen en oplaadbaar, dus nooit meer haastig op zoek naar batterijen! De drie vibrators die ik hier heb genoemd zijn te koop in de winkels van Erotic Lifestyle Shop, Beate Uhse en Candy shop (voor adressen, klik hier). Kom eens langs om ze in het echt te beleven en sta versteld van deze bijzondere machientjes! 


-xxx-

Lily


Geen opmerkingen:

Een reactie posten