zaterdag 30 mei 2015

Wie zoet is krijgt lekkers...

... wie stout is de roe!!!

Deze keer gaan we kennis maken met de wereld van de veren, zwepen en paddles, dus hou je vast en lees verder!

Iedereen weet dat je een veer, zweep of paddletje kunt gebruiken tijdens je seksuele spelletjes, maar weinig mensen durven het aan of weten precies wat je ermee kunt doen. Laat mij je daarbij helpen!

Een zachte aanraking van een veer kan je haren overeind laten staan. Het kriebelt een beetje, maar het voelt vooral oneindig zacht. Daardoor focus je je alleen nog maar op de plek die de veer aanraakt. Je kunt bij je partner beginnen met de veer op de arm of buik en zo langzaam maar zeker naar de erotische zones cirkelen, zoals de borst, de onderbuik of de binnenbenen. Zorg er wel voor (net als bij de massage) dat je het contact met de huid niet verbreekt, dan hou je je partner helemaal in spanning!Een zweepje kun je dubbel gebruiken: om te kriebelen en te verleiden en natuurlijk om een (zachte) tik uit te delen aan je geliefde. Met de zweep kun je je partner dus ook verleiden, maar vaak komt er een beetje rollenspel bij kijken, waarbij je je partner bijvoorbeeld kunt 'straffen' met het zweepje of kunt belonen met kussen. Zo kan je partner zelf kiezen of hij/zij zich 'misdraagt' en kiest voor de straf van de zweep of voor jouw beloning.

Er zijn veel verschillende zwepen te koop, van even zoveel verschillende materialen. De velours zwepen en de exemplaren van zachte touw zullen niet al te veel pijn doen en zijn vooral voor de verleiding en het zachte rollenspel. Daarnaast heb je zwepen van leer of latex, deze liggen wat zwaarder in de hand en hier zul je dus een hardere tik mee uit kunnen delen.
Ook zie je zwepen met veel of gevlochten strengen of met een lange streng. In de meeste gevallen kun je stellen hoe minder strengen, hoe scherper de tik zal aankomen.De paddle is een stuk minder bekend, maar niet minder leuk! De paddle wordt vooral gebruikt voor het rollenspel en voor spanking. Daarbij wrijf je met de paddle over de billen of de borsten om de aandacht van je partner op dat plekje te vestigen, en dan geef je een (zachte) tik. Je partner zal even schrikken, maar dan smachten naar meer!

Ook bij de paddle zijn er veel verschillende soorten en maten. Hoe groter de paddle, hoe gespreider het gebied is waar je spankt. Dat betekent dus ook, hoe smaller de paddle, hoe scherper de tik aankomt. Ook hebben je paddles met een gevoerde en een harde kant, zodat je kunt variƫren.En dan heb je nog het rijzweepje. Dit is een licht flexibele stok met een leren flapje aan het einde. Hiermee kun je scherpe tikken uitdelen op een kleine plek, dus vaak wordt het rijzweepje in de SM gebruikt. Het vergt wat oefening om de kracht van de tikken onder de knie te krijgen, maar het kan een erg leuke toevoeging zijn aan jullie liefdesspel.

Vaak zie je een beginners rijzweepje in combinatie met een veertje op de andere kant, zodat je kunt afwisselen met straf en beloning. De wat professionelere zijn met een stevig handvat en stok en doorgestikt leer.Je kunt in combinatie met al deze speeltjes een blinddoek gebruiken om de ervaring nog intenser te beleven. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van boeien om je rollenspel spannender te maken.


Try it once and come back for more!!!

-xxx-

Lily

PS: Natuurlijk zijn alle spulletjes waar ik het hier over heb gehad (en nog veel meer) te koop bij de winkels van Erols.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten