zaterdag 9 mei 2015

Mmmmmm... Massage!

Deze zondag is het moederdag en wat willen alle moeders het allerliefst? Meestal geen strijkijzer of eierkoker, maar een momentje ontspanning en rust.

En hoe ontspan je nu lekkerder dan met een heerlijke massage? Even al die stress en zorgen laten varen, je spieren ontspannen en misschien wel genieten van het heerlijke parfum van de massageolie, kaarsjes erbij en voor je het weet neemt de romantiek het over...

Voor een basic massage heb je niet veel nodig. Een lekker bedje om op te liggen en een paar vaardige handen zijn vaak al genoeg. Wil je het wat meer aankleden, dan kun je gebruik maken van verschillende olieën.

Je hebt heerlijk geparfumeerde olieën, zoals die van Shunga en Shiatsu. Deze hebben een parfum van bloemen of fruit en zorgen dat je je heerlijk ontspant. Je kunt de olie even in je hand houden voor je begint te wrijven, dan warmt de olie iets op en is het voor de ontvanger nog lekkerder.
Zorg wel dat je een paar handdoeken bij de hand hebt, want olie kan vlekken achterlaten op je beddengoed en zo heb je meteen iets om je handen aan af te vegen. Een geparfumeerde massageolie is doorgaans niet bedoeld voor intiem gebruik.Wil je wel een massageolie die je meteen kunt gebruiken als glijmiddel, neem dan een siliconen bodyglide of een speciaal product op waterbasis als je graag nog een speeltje erbij wilt gebruiken.Als je eens iets wilt wat niet zo gewoon is, denk dan eens aan een eetbare massageolie of knetterende massagemousse! Gegarandeerd een buitengewone ervaring! ;)Je hebt moeders neergevlijd op bed, handdoek klaargelegd, kaarsje aangestoken, muziekje opgezet, olie op het nachtkastje staan, maar je hebt geen flauw idee wat je nu moet doen? Geen paniek, een paar kleine tips:

  • masseer altijd zachtjes in cirkels en zorg dat je altijd een of twee handen op het lichaam hebt. Zo kan de ontvanger maximaal ontspannen.
  • werk van boven naar beneden, of van beneden naar boven. Begin niet zomaar ergens te wrijven.
  • de ontvanger hoeft niet altijd op zijn/haar buik te liggen, je kan ook zittend een heerlijke massage geven.
  • ontspan beiden en luister naar elkaars wensen

Heel veel lekker massageplezier gewenst!!!

xxx

Lily

PS; zoals jullie weten zijn alle producten en nog veel meer gewoon te koop bij de winkels van Erols.nl!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten