woensdag 4 maart 2015

We-vibe: de vibrator voor koppels

In deze blog wil ik wat dieper ingaan op de We-Vibe, een echte koppelvibrator.

Voor degenen die deze vibrator nog niet kennen: de We-Vibe is een klein vibratortje speciaal ontwikkeld om te dragen tijdens het vrijen. Het apparaatje heeft twee motortjes, waarvan er eentje wordt ingebracht en eentje buiten op de clitoris rust. De man kan dan nog steeds de vrouw penetreren en kan zo meegenieten van de vibraties.


Er is al een hele lijn van deze koppelvibrators op de markt, van de We-Vibe II tot de We-Vibe 4+.
Ik ga jullie een kort overzichtje geven van de verschillen.

De We-Vibe II is alleen het vibratortje. Deze kun je opladen met een lader. De oudere modellen hebben een lader die in het apparaatje gestoken wordt, de nieuwe hebben een houdertje om hem contactloos op te laden (zoals je elektrische tandenborstel bv).
Voordelen zijn natuurlijk de zes vibratiestanden en dat het waterproof is.
Nadelen zijn wel dat er geen afstandsbediening bij zit om tussen de standen te wisselen, dus je moet van tevoren beslissen welk standje je leuk lijkt.De volgende generatie is de We-Vibe 3. Deze uitvoering is al wat luxer dan z'n oudere broertje. Je krijgt er een kastje bij wat dubbel dienst doet als oplader en als opbergdoosje. Bij deze versie zit wel een afstandsbediening om tussen de standen te kiezen. Ook deze variant is waterproof. Een nadeel is wel dat het materiaal van dit model wat stugger aanvoelt, dus glijmiddel is meestal wel nodig.Dan komen we bij de We-Vibe 4 en We-Vibe 4+. Dit is de nieuwste generatie en dat is goed te merken. De vorm is geheel vernieuwd en helemaal gevormd naar het vrouwelijk lichaam, met een sterkere veer, zodat hij tijdens het vrijen beter op zijn plekje blijft. Het materiaal is een soft-touch silicone, waardoor hij zijdeglad aanvoelt en makkelijk in te brengen is. Met de afstandsbediening kun je nu niet alleen kiezen tussen de standen, maar ook de vibraties harder of zachter zetten. De 4 heeft zes standen, waaronder een nieuwe echo-stand, en de 4+ heeft elf standen, waarvan je er eentje zelf kunt ontwerpen in de bijbehorende app, zodat hij precies kriebelt zoals jullie het lekker vinden. Sjiek de friemel!!
Update: de We-Vibe app WeConnect heeft een beetje een make-over gekregen en de functies zijn nog uitgebreider dan ik eerder al dacht! Je kunt niet één, maar veel meer eigen vibratiepatronen maken op de We-Vibe. Je kunt zelfs een heel programma samenstellen, zodat je de We-Vibe zelf z'n gangetje kunt laten gaan en jij helemaal nergens anders meer aan hoeft te denken!
Je kunt met de app de motortjes van de We-Vibe apart besturen, zodat je bijvoorbeeld aan de buitenkant hardere vibratie hebt dan aan de binnenkant. Handig als jij wat meer stimulatie wilt, maar het een beetje teveel is voor je partner!
Ook kun je met de app je partner uitnodigen de controle over te nemen over de We-Vibe. Als je dat wilt kun je dan zelfs via een beveiligde verbinding met hem chatten of facetimen!


Update II: Ondertussen is er alweer een nieuwe versie van de We-Vibe: de Sync. Deze versie heeft een nog gladder en beter siliconen jasje gekregen, is een klein beetje groter dan de We-Vibe 4 en heeft een paar extra features in de app. Zo kun je de Sync laten trillen op de maat van je lievelingsnummer en je kunt door middel van het aanraken van je scherm je Sync laten vibreren.
Het meest vernieuwende aan deze versie van de We-Vibe is dat je de vorm kunt aanpassen naar je eigen voorkeur. Je kunt hem wat meer open of dicht zetten, of je kunt het onderste gedeelte knikken, waardoor het wat strakker tegen je G-spot aanduwt. Echt een vibrator op maat!

      


Welke We-Vibe jou ook aanspreekt, je kunt er oneindig veel mee doen. Je kunt hem gebruiken op de manier zoals op de doos staat, maar je fantasie erop loslaten is natuurlijk nog leuker!
  • Doe hem in en ga op z'n hondjes; door dit standje heeft de man de vibraties inwendig en uitwendig op zijn ballen als hij stoot. Dubbel plezier voor jullie allebei!
  • Gebruik hem eens als vrouw alleen als clitorisstimulator, of stimuleer bij de man tegelijk de ballen en het perineum.
  • Omdat hij waterproof is kun je hem eens meenemen in de badkamer, of gebruik hem eens anaal (wel goed schoonmaken met toycleaner!).
  • Leg hem eens rond je keel, zodat de vibraties door je kaken gaan en verwen je partner oraal (dit knelt je adem niet af!). 
  • Of doe hem in als je uit eten gaat en geef je partner de afstandsbediening voor een stout avontuurtje...

Meer dan genoeg ideeën om dit apparaatje tot het uiterste te gebruiken!

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren!

xxx

Lily

PS: Interesse gekregen in de We-Vibe? Deze is te koop bij de winkels van erols.nl! Kijk op de site waar jouw dichtstbijzijnde filiaal is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten