vrijdag 13 maart 2015

Blij dat ik glij!

In deze blog wil ik het eens hebben over glijmiddel. Een goed glijmiddel is het halve werk en kan de sex een stuk aangenamer maken!

Allereerst heb je het glijmiddel op waterbasis. Dat is een glijmiddel wat je kunt gebruiken met z'n tweetjes (of met zijn allen, wat je maar wilt!) of in combinatie met een speeltje. Je hebt de normale varianten, die alleen variëren in dikte (hoe dunner het glijmiddel, hoe minder je per keer gebruikt), maar je hebt er ook met toevoegingen zoals Aloë Vera, die meteen ook mild verzorgend zijn. In onze winkel hebben wij ook een variant op basis van bronwater, die gegarandeerd zacht is en niet plakt!


Een variant op het glijmiddel op waterbasis is de 'Massage & Glide'. Dat is een glijmiddel op waterbasis dat je kunt gebruiken om te masseren en dat meteen dienst kan doen als glijmiddel. Dit in tegenstelling tot de gewone massageolie, die je eerst van je handen moet wassen voor je intiem kunt worden.


Wat je ook kunt gebruiken om te masseren èn te glijden is een bodyglide op basis van siliconen. Dit is een glijmiddel zonder smaak of geur, maar het maakt je huid zijdeglad als je ermee gemasseerd wordt. Het is een glijmiddel wat heel lang meegaat en waar je maar heel weinig van nodig hebt. Nadeel is wel dat je dit glijmiddel alleen maar kunt gebruiken zonder speeltjes, want de meeste speeltjes kunnen er niet tegen!Een speciale categorie onder de glijmiddelen zijn de glijmiddelen voor anaal contact. De anus produceert zelf geen vocht, dus wil je anaal proberen, zorg dan dat je goed voorbereid bent! Ook hier heb je de varianten op waterbasis en siliconenbasis. Wat anaalglijmiddel onderscheidt is dat je kunt kiezen uit een variant zonder en één met comfort oil. Dit is een speciale olie die je anale gebied verzacht en de huid beter rekbaar maakt, waardoor het makkelijker en fijner is om gepenetreerd te worden. Zeker voor die eerste keren is dat een aanrader!


Daarnaast heb je natuurlijk de fun-glijmiddeltjes. Daarbij kun je denken aan een glijmiddel met een smaakje (aardbei, kers, ananas, maar ook chocolade en vanille) of eentje dat warm wordt. Altijd leuk om eens te proberen en eens iets extra's toe te voegen aan jullie vrijpartijen!


Ik hoop dat ik jullie weer wat nieuwe ideetjes heb gegeven! Tot de volgende blog!

-xxx-

Lily

PS: de glijmiddeltjes waar ik je vandaag over heb verteld zijn allemaal verkrijgbaar bij de winkels van Erols.nl. Kijk op de website waar onze winkels bij jou in de buurt zijn!Geen opmerkingen:

Een reactie posten