vrijdag 8 april 2016

Lily's top tips om je vrouw te verrassen

Lieve mannen, jullie willen ons graag eens verrassen en vinden het een goed idee om naar de plaatselijke erotiek-boetiek te gaan en voor ons iets uit te zoeken. Op zich niks mis mee, maar hier volgen wat tips wat wèl en vooral niet in de smaak zal vallen!

Tip 1: Niet met onflatteuze lingerie thuiskomen

Hoe moet het dan wel? Zorg dat je allereerst weet welke maat je vrouw/vriendin heeft! Dat maakt het zoeken zoveel makkelijker. Je weet dan ook zeker dat ze het aan zal trekken en dat het haar goed zal staan. Te kleine lingerie knelt en een te grote maat meenemen zal geen enkele vrouw als een compliment opvatten...
Natuurlijk zul je iets uitkiezen wat je zelf leuk vind om naar te kijken, maar hou ook rekening met het feit dat je vrouw/vriendin zich er lekker in moet voelen. Als ze zich zelfbewust voelt over haar buik, neem dan geen BH setje, maar een jurkje of babydoll. Vind ze dat ze wat brede heupen heeft, neem dan geen string, maar een mooie hipster.
Met de juiste lingerie voelt zij zich sexy en daar pluk jij natuurlijk de vruchten van!

  


Tip 2: Weet wat ze lekker vindt

Dat lijkt een makkelijke tip, maar het is voor de meeste mannen toch een instinkertje. De verkoopster in de winkel zal je vragen gaan stellen over de meest intieme momenten van jullie relatie en dan kom je er toch achter dat je niet zeker weet of ze houdt van harde of zachte trillingen, groot of klein, met clitorisstimulator of niet...
Ook al wil je dat het een verrassing blijft, heb het er eerst eens over met haar. Zo is de kans klein dat ze zich een hoedje schrikt als ze ziet wat je voor haar hebt uitgekozen.

    


Tip 3: Niet overmoedig worden

Dan sta je in de winkel en je ziet iets wat je echt móet gaan proberen met haar! Je komt thuis en daar blijkt dat zij toch niet zo mee is met jouw idee...
Zonde van je geld natuurlijk en het leidt vaak tot ongemakkelijke momenten tussen jullie. Weet waar de grenzen liggen van jullie relatie en ga daar niet te ver overheen. Je kunt natuurlijk altijd eens iets kopen om te proberen of ze het misschien leuk vindt, maar hou het simpel! (Begin met een setje handboeien, koop niet meteen een bondage-swing)

 


Tip 4: Vraag hulp aan de winkelmedewerk(st)er

Deze tip lijkt een beetje overbodig, maar veel mannen proberen er toch zelf iets van te breien. De winkelmedewerker weet met enkele vragen precies wat je zoekt en kan jou een product aanraden waar je misschien zelf nog niet eens aan had gedacht.
Natuurlijk is het leuk om zelf rond te snuffelen, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Wat je altijd kunt vragen is of de winkelmedewerker nog een tip heeft. Iets nieuws, gewoon iets leuks of een aanvulling op wat je zelf al gekozen had. Misschien brengt het je op een nieuw idee of het geeft je dat extraatje om de avond tot een spetterend einde te brengen!

  


Tip 5: Niet teveel tegelijk willen

Veel mannen willen graag een vibrator kopen voor hun vrouw/vriendin, omdat zij het niet zo lekker vindt in bed. Ze hopen dat de dames zich door de vibrator beter kunnen bevredigen en dus de man dan meer seks zullen krijgen. Zo simpel is het vaak niet! (was het maar waar...)
Een vrouw heeft geen aan en uitknop als het gaat om seks. Veel van haar opwinding komt door het prikkelen van haar fantasie en vooral het zich speciaal en gewild voelen door haar man. Dat doe je niet door een vibrator voor haar neus te houden! Daardoor krijgt ze het gevoel dat ze niet goed presteert en dat zorgt voor nog meer negatieve spanning in de slaapkamer...
Probeer haar voorzichtig te prikkelen en haar vooral heel veel geile complimentjes te geven. Zeg haar hoe mooi ze eruit ziet bij kaarslicht, dat je haar zo opwindend vindt of dat je een hele dag aan haar mooie rondingen hebt gedacht. Daardoor voelt ze zich sexy en zal het makkelijker gaan tussen de lakens. (Hou het wel subtiel en niet te expliciet. 'Ik wil je nu neuken' is te plat en werkt alleen maar averechts)

Tip 6: Neem de tijd voor jullie liefdesspel

Neem in plaats van die vibrator eens een lekkere 2 in 1 massageolie mee. Dan kun je haar eerst lekker laten ontspannen en dan de massage steeds spannender laten worden. De meeste vrouwen moeten eerst even hun hoofd leeg kunnen maken voor ze zich opgewonden kunnen voelen en daar is een lekkere massage de ideale manier voor.
Heb je lingerie voor haar gekocht kun je die natuurlijk meteen weer van haar lijf scheuren, of je kunt haar eerst uitgebreid bewonderen. (Gebruik tip 5! Geef haar veel complimentjes en beschrijf hoe opgewonden je wordt van haar). Kleed haar heel langzaam uit om de spanning op te bouwen. Zo weet je dat zij net zo opgewonden is als jij en spatten de vonken er vanaf!

 


De lente is zachtjesaan begonnen, dus haal je liefdesleven uit de winterslaap met deze tips!

Natuurlijk zie ik of een van mijn collega's je graag in een van onze winkels om deze tips toe te passen. Voor jouw dichtstbijzijnde winkel kijk je op erols.nl.

-xxx-

Lily


Geen opmerkingen:

Een reactie posten