vrijdag 2 oktober 2015

Samen genieten

Wat is er nu leuker dan genieten van een lekker seksspeeltje? Samen genieten van een lekker seksspeeltje!

Je hebt samen de beste seks als je allebei van de vrijpartij kunt genieten. Als een van de twee niet helemaal meedoet merk je dat meteen. Dat kun je natuurlijk verhelpen met een lekker crèmepje (zie mijn vorige blog), maar je kunt ook een koppelvibrator proberen.

De meeste koppels willen graag eens iets proberen waardoor de vrijpartij net wat lekkerder is. Vaak starten ze dan met een penisring met nopjes of eentje met vibratie. De ring knijpt een beetje in de penis van de man, waardoor hij zijn erectie makkelijker vol kan houden. De vrouw wordt dan verwend door de ribbeltjes of de vibraties van de penisring die bij elke stoot tegen de clitoris aan tikt. 


Sommige mannen vinden het knellende gevoel van de penisring toch niet helemaal fijn, maar willen toch graag een speeltje wat je samen kunt gebruiken. Dan is er nu iets nieuws: de Toyjoy Icon.
Hij lijkt in vorm een beetje op een penisring, maar hij is een stuk groter waardoor hij wel om de penis past, maar niet te hard knelt.
Het leuke van dit speeltje is ook dat het twee kanten heeft die apart van elkaar kunnen vibreren. Je kunt dus voor jezelf een harde vibratie kiezen, terwijl je partner een pulserende vibratie heeft. Zo heb je altijd precies de vibratie die jìj lekker vindt!
De Toyjoy Icon is waterproof en oplaadbaar met een USB-kabel, dus hij kan overal mee naartoe!


Als je toch twijfelt over de Icon en je wilt iets wat de vrouw extra stimuleert, dan komen we uit bij de We-Vibe 4+. Dat is een speciale stimulator die ook twee motortjes heeft, eentje die wordt ingebracht bij de vrouw en eentje die op de buitenkant van de vagina blijft rusten. Met de afstandsbediening kun je dan kiezen om hem harder of zachter te zetten en van vibratiestand te wisselen. De We-Vibe 4+ heeft ook een mogelijkheid tot app-besturing, dus je kunt je telefoon zonder schuldgevoel mee naar bed nemen!
Wil je meer weten over de mogelijkheden van de We-Vibe, kijk dan even op een van mijn andere blogposts voor meer info: We-Vibe: de vibrator voor koppels.


Laat die lange winternachten nu maar komen!

-xxx-

Lily

PS: zoals jullie gewend zijn zijn deze producten allemaal te koop bij de winkels van erols.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten