dinsdag 16 mei 2017

Lily's top tips voor jouw lingerie

Weet jij nooit wat voor lingerie je moet kopen? Hier een paar praktische tips om jouw volgende bezoekje aan onze lingeriezaak goed te laten verlopen!

Tip 1: ken je maat

Het lijkt een inkoppertje, maar niets is minder waar. Veel vrouwen weten niet goed welke maat ze hebben, generen zich om te passen in de winkel en eindigen dan met een miskoop. Dat gaan we vanaf nu vermijden!
Vraag de verkoopster of ze weet of de lingerie groot of klein valt en vaak kunnen jullie zo vergelijken welke maat voor jou de beste is. Wees niet te trots om een maatje groter of kleiner te pakken, lingerie moet lekker zitten, zodat jij je sexy voelt!


Tip 2: ken je lichaam

Ben je een appel of een peer? Heb je een zandloperfiguur, of probeer je juist je buikje een beetje te verbergen? Dat is belangrijk bij het kiezen van de juiste kleding, maar ook bij het kiezen van mooie lingerie!
Als je je buikje graag wilt verbergen, kies dan een A-lijn jurkje, een corset of een kanten body.
Wil je juist je achterwerk benadrukken kun je gaan voor een setje met een mooie kanten string.
Ben je juist zo trots op je figuur dan kun je gaan voor een body of een catsuit, of je pakt een setje met een mooie brazilian string of hipster.
Probeer altijd de nadruk te leggen op wat jij wilt dat je partner ziet. ;)


Tip 3: ken je partner

Lingerie doe je aan om jezelf sexy te voelen, maar ook als extraatje voor je partner. Neem dus lingerie die je partner het aantrekkelijkst zal vinden. Meestal zijn de mannen vrij uitgesproken wat ze het mooist vinden aan je, dus probeer daar de nadruk op te leggen.
Voor een borstenman kun je bijvoorbeeld een kwartcup BH proberen. Zo zijn je borsten ondersteund en zijn ze voor hem meteen toegankelijk.
Voor een billenman kun je een string dragen of een open broekje, zodat hij altijd kan genieten van jouw mooie rondingen.
Voor een benenman zijn er heel veel mooie kousen die je kunt proberen of een catsuit in combinatie met een set pumps.


Tip 4: ken je doel

Als je lingerie koopt kijk je vooral naar wat je mooi vindt, maar probeer ook op te letten dat het voor jou/jullie praktisch is in gebruik. Als je lingerie koopt doe je dat meestal om samen een leuk onderonsje te hebben, maar als dat al begint met lingerie die je amper aan of uit krijgt kan dat veel irritatie opwekken.
Als je graag uitgekleed wordt door je partner, zoek dan bijvoorbeeld iets met lint wat je om je heen kunt strikken. Sexy een lintje losmaken is een stuk beter dan met tig metalen haakjes zitten hannesen...
Wil je liever iets aanhouden, kijk dan of je lingerie een paar strategische knoopjes of openingen heeft. Als je bijvoorbeeld graag jarretelkousen draagt, combineer dit dan met een open kruis string, zodat je niet alles meteen weer uit hoeft te doen. Of kijk bij een body of catsuit dat het kruisje open kan.


Kijk eens op een andere manier naar je lingerie en je doet nooit meer een miskoop!

-xxx-

Lily

PS: voor de mooiste en meest praktische lingerie ga je natuurlijk naar een van onze winkels! Kijk op erols.nl voor een winkel bij jou in de buurt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten