donderdag 9 februari 2017

Deel je fantasie

Lieve lezers, hier weer een leuke blog van de online seksuoloog. Loop je tegen seksuele problemen aan en wil je dit graag oplossen? Neem dan contact op met de online seksuoloog! Contactgegevens staan onderaan deze blog.

Fantasie
The Gateway to Heaven?


Over fantasie valt veel te zeggen, maar er wordt vooral veel over gezwegen. Weet jij eigenlijk wat er omgaat in je partner? En kent je partner jouw erotische gedachten?


Eigenlijk weten we al heel lang dat fantasie de sleutel is voor een spannend seksleven. Begin 20e eeuw was het Freud (wie kent hem niet) die over seks en fantasie begon te praten. Schandalig in die tijd natuurlijk, want over seks werd niet gepraat! Toch was iedereen na hem het er eigenlijk wel mee eens dat fantasie ontzettend belangrijk is. Tja… Waar komen anders de freaky ideeën vandaan die het leven net even wat sprankelender maken? Precies! Uit je fantasie!


De meeste mensen fantaseren dan ook regelmatig. Tijdens solo spel, maar ook weleens tijdens seks met de partner. Hier kun je van twee kanten naar kijken. Enerzijds kun je je schuldig voelen tegenover je partner. Vooral als je niet over je gedachten praat met je partner, dan lijkt het toch een beetje stiekem gedoe. Misschien is het juist wel heel verfrissend om dit gewoon wel te vertellen! Grote kans dat je partner dit namelijk ook weleens doet. De ideale ingrediënten voor een toekomstig rollenspel, niet waar? Kom maar op met die verkleedpakjes 😉.

De andere kant van het verhaal is dat de meeste relaties nu eenmaal niet meer spetterend vuurwerk geven na een aantal jaren samenzijn. Fantaseren over andere situaties of personen kan juist dat vuur weer aanwakkeren. Het is dus heel goed mogelijk om door je fantasie te gebruiken, je seksleven met je partner verbeterd!


Gelukkig zijn er heel wat leuke manieren om met fantasie aan de slag te gaan. Kaartspellen, bordspellen en al wat je kan bedenken voor rollenspelen. Wat dat betreft mogen we van geluk spreken, want dat hadden ze begin 20e eeuw allemaal niet. Sorry Freud!
Online Seksuoloog

www.onlineseksuoloog.com


Prikkel je fantasie door eens samen naar een van onze winkels te komen! Misschien doe je wel spannende inspiratie op... Kijk op www.erols.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging.

-xxx-
Lily

Geen opmerkingen:

Een reactie posten