donderdag 16 juni 2016

Spannend met soft SM

Als je een beetje wilt spelen in het wereldje van de soft SM is het soms moeilijk om te weten wat leuk is en met welke speeltjes je kunt beginnen. Ik wil jullie graag een paar leuke dingetjes laten zien, die zeker de moeite waard zijn om ze eens te proberen.

De meeste mensen denken bij SM meteen aan boeien. Handboeien en/of enkelboeien kunnen eigenlijk ook niet ontbreken bij een leuk SM spel. Maar de prijzen en kwaliteit van handboeien lopen nogal uiteen, waar moet je nu op letten bij je eerste setje boeien?
De meeste fun cuffs (ijzeren boeien met een stukje pluis er omheen) zijn niet echt geschikt als je soft SM wilt proberen. Dan kun je beter kiezen voor zachte boeien met klittenband (onmogelijk om uit los te komen, maar wel comfortabel voor een langer liefdesspel) of een goedkoper setje leren handboeien. Bij de leren handboeien geldt vaak wel: hoe duurder, hoe beter de kwaliteit van het leer en het stiksel. Wees niet bang om de medewerker van de erotiekshop te vragen welke boeien geschikt zijn voor jouw doel, vaak weten zij precies te zeggen welke boeien voor jou de juiste zijn!



Een ander accessoire wat je kunt gebruiken is de zogenaamde gag. Dat is vaak een balletje of ring om de mond open te houden. Dit is voor sommige mensen erg opwindend, omdat ze dan compleet overgeleverd zijn aan de seksuele wil van de dominante partij. Voor een eerste gag is het aan het raden niet te groot te beginnen. Er zijn kleinere gags op de markt met bijvoorbeeld gaatjes in het balletje, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je geen adem meer krijgt. Een alternatief is de O-ringgag of de spidergag, die een ring in de mond zet en daardoor de mond open houdt.



Een zweepje wordt ook vaak gebruikt in het dom-sub spel. Een goed beginnerszweepje hoeft niet duur te zijn! Een zweepje gemaakt van suède zal nooit echt hard aankomen, ideaal voor beginners die wel graag spelen met de gedachte van een zweepje, maar een beetje bang zijn voor de pijn. Een zweep met veel brede strengen zal ook minder scherp pijn doen dan een smalle zweep met weinig strengen. Let op met een leren of suede zweep in combinatie met glijmiddel/massageolie: daar kunnen ze niet tegen! Als je je partner wilt masseren en daarna een paar tikken met je zweepje wilt geven kun je beter een zweepje nemen van siliconen; dit materiaal is makkelijk schoon te houden en erg sterk.



De meeste beginnende soft SM-ers willen graag een van de partners vastmaken aan het bed. Dit kan op verschillende manieren: met een setje handboeien aan het bedframe, of met een boeiensysteem speciaal hiervoor ontworpen. Heel handig is de boeienset die je onder het matras door legt: de sub ligt goed vast, zonder dat je moeilijk moet doen met clickers of touw. Deze optie is ook snel weggewerkt in het geval van kinderen of nieuwsgierige schoonmoeders ;)
Als je een boxspring hebt (of je wilt meteen het beste) kun je gaan voor de Ultimate Bed Restraint Set, die je aan het hoofdbord en het voeteneind vastmaakt. Hiermee heb je meer keuzes qua positie waarin de sub moet liggen en het is snel en makkelijk te bevestigen.



Let wel: dit is nog maar het topje van de ijsberg! In de wereld van de SM is erg veel te beleven en het daagt je uit om je grenzen van plezier te verleggen. Probeer het en beleef het zelf!

-xxx-

Lily

PS: zoals jullie gewend zijn zijn alle speeltjes waar ik het over heb gehad gewoon bij de winkels van www.erols.nl te krijgen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten